Αν γνώριζεChat lab fς έναν ερευνητή, τι θα τον ρωτούσες;

Η Βραδιά του Ερευνητή 2021 διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το “Chat lab”: σύντομες διαδικτυακές συναντήσεις ερευνητών με το κοινό.

Ερευνητές του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου είναι πρόθυμοι να συναντηθούν διαδικτυακά μαζί σας, να απαντήσουν σε ερωτήματα και πιθανούς προβληματισμούς σας για την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Ιατρική, το Περιβάλλον, τις μετακινήσεις στις πόλεις, την Αγροτεχνολογία, την Έξυπνη Γεωργία και ό,τι ακόμη σας απασχολεί γύρω από την επιστήμη!

Οι διαδικτυακές αυτές συζητήσεις θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Chat lab για να δείτε τα προφίλ 30 και πλέον ερευνητών και να κλείσετε ραντεβού με τον ερευνητή που επιθυμείτε! 

Για διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βραδιά του Ερευνητή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.